40417MKP - Hostess - Recepció - SAGARDI

Barcelona Activa
Barcelona, Barcelona
Anunciado 18 de marzo
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
18.000€ - 21.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
3
Número de inscritos
3
Tags Relacionados
Descripción del empleo

Aquesta oferta forma part d'un Job Marketplace que organitza BARCELONA ACTIVA per l'empresa SAGARDI l'11 d'abril de 10h a 13h per cobrir 3 vacants del perfil: Hostess Recepció


Només s'avisarà a les persones que millor encaixin amb el perfil sol·licitat per l'empresa.
Es confirmarà assistència per correu electrònic.


Funcions:


Estem buscant Hostess pels nostres locals de Barcelona. Som Grup Sagardi, líders al sector de l'hostaleria i amb un projecte internacional referent, especialitzat inicialment a la cuina basca i ara diversificat també en altres conceptes gastronòmics. Treballem per oferir trossets de felicitat als nostres comensals. Els companys que formen part del nostre equip són persones amb grans objectius professionals i amb projecció de créixer a dins de l'empresa.


Què esperem de tu?


Busquem talent, actitud i sensibilitat gastronòmica. Et consideres un/a professional apassionat/da per la gastronomia i amb ganes de créixer al sector dins d'una empresa internacional?


És essencial que:


Siguis proactiu/iva amb alta capacitat de treball i tinguis una alta vocació de servei i orientació al client. Disposeu d'experiència prèvia treballant com a Hostess.


Què faràs a Sagardi?:


Gestionar les reserves per telèfon i/o presencials. Fidelització dels clients. Captar nous clients. Donar suport a puntes durant el servei.


A més, si:


Disponibilitat horària total per treballar en torn partit. Experiència mínima de 1 any. Experiència treballant amb Cover Manager, El Forquilla (The Fork) i Àgora. Català i anglès fluid. Valorable altres idiomes. Es valora possibilitat de mobilitat a nivell nacional i/o internacional


Quins beneficis oferim? Posició estable (contracte indefinit) possibilitat de projecció. Possibilitat de mobilitat. 35 dies naturals de vacances. Descompte als restaurants del grup. Formació específica en gastronomia i restauració. Assegurança mèdica. Gaudir d´un bon ambient de treball.


  • Tipus de relacióprofessional: Contracte

  • Tipologia de contracte: Indefinit

  • Núm. Hores setmanals: 40h

  • Horari: Segons torns. Torns partits.

  • Retribució brut anual: 21000



Requisitos mínimos
  • Categoria professional: Ajudant

  • Formació reglada requerida: Mig - Hostaleria i Turisme. Allotjament.

  • Temps d'experiència: 1-3

  • Competències personals més desenvolupades: Competències digitals, Treball en equip i Cooperació, Empatia, Aprenentatge i utilització de coneixements, Orientació al Client, Flexibilitat i Gestió del Canvi, Compromís amb l'Organització, Planificació i organització, Iniciativa, Orientació a l'assoliment, Comunicació, Preocupació per l'ordre i la qualitat

  • Idiomes: Català - Llengua materna, Castellà - Llengua materna, Anglès - Avançat



Compartir esta oferta